Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

2700 нощни заведения в Русия ще бъдат затворени

1 коментар
2700 клуба, дискотеки и нощни заведения в Русия ще бъдат затворени заради неспазване на нормите за безопасност, съобщиха осведомителните агенции в понеделник.

След опустошителния пожар в нощен клуб в Перм, при който загинаха близо 150 души, са проверени 15 000 заведения, съобщи главният държавен инспектор по противопожарния надзор Генадий Кирилов.

При установени нередности в мерките за безопасност руското управление за държавен противопожарен надзор има право да спре дейността на заведенията за не повече от пет дни. Окончателното им затваряне става със съдебно решение. Съдилищата са потвърдили досега прекратяването на дейността на 400 заведения, уточни главният държавен инспектор.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

1 коментар

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Кузма Водкин
    #2

    Зин, не се обръщай в гроба. Руснаците се връщат към изпитаната съветска формула на битовия алкохолизъм. Така ис е по-добре, хем няма да се въргалят пияни сволочи по улиците. Иначе милиционерите трябва да извозват телата по отрезвителни. Сега пазителие на реда спокойно мще се занимават с основната си функция - да продават шлюхи.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.