5G смартфони на изплащане за три години пусна "Виваком"

5G смартфони на изплащане за три години пусна "Виваком"

Купуваш 5G смартфон с двугодишен договор и срок за изплащане на устройството за три години. Това е възможно за клиентите на "Виваком", който предлага тази оферта за 40 вида устройства, съвместими с петото поколение мобилна мрежа, за да я направи още по-достъпна, след като вече всеки може да ползва 5G услугите на телекома без допълнително заплащане.

Опцията за 36-месечния лизинг е възможна при закупуване на 5G устройство в комбинация с 24-месечен договор за мобилните планове Unlimited 50 5G и Unlimited 150 5G. Предлагат се модели както от най-висок, така и от среден ценови клас като списъкът с устройствата ще се допълва постоянно.

Промоцията увеличава възможностите за избор на потребителите, които да се възползват от многобройните предимства на най-новата генерация мобилни услуги на "Виваком", които вече се предлагат в над 200 населени места и курорта.

Петото поколение мобилни мрежи естествено надгражда 4G мрежите, работещи по стандарта LTE (Long Term Evolution), със значително по-малко времезакъснение и по-високи скорости. Очаква се това да спомогне много за развитието на иновативни сегменти като умните градове, интернет на нещата, виртуалната (VR) и добавена реалност (AR), автономните автомобили, автоматизация на производства и др., обяснява телекомът предимствата на 5G.

Споделяне

Още от Бизнес