"Атака" озвучи с викове “Горчиво“ среща между Борисов и Яне Янев

Крещейки "Горчиво", депутати от "Атака", водени от лидера си Волен Сидеров, посрещнаха председателите на ГЕРБ и РЗС Бойко Борисов и Яне Янев след тяхна среща в парламента в четвъртък.

След разговора им стана ясно, че ГЕРБ ще подкрепи подписка на Янев за касиране на гласовете от Турция. "От няколко дни върви подписка, тъй като от Турция са избрани с 55 хил. гласа трима депутати от ДПС в София", обясни той.

По време на изказването на лидера на РЗС Волен Сидеров и други депутати от "Атака" крещяха "Горчиво, горчиво" и призоваваха за целувка между председателите на двете партии.

Бившият премиер реагира на провокацията с думите: "Аз си мислех, че депутатите от "Атака" са тук да подкрепят подписката на РЗС".

Сидеров от своя страна отбеляза, че Борисов се целува и с Ердоган.

Преди седмица ГЕРБ внесе жалба в Конституционния съд от името на РЗС за касиране на изборите. Ние считаме, че всички субекти имат право да получат т.нар. конституционно правосъдие и чрез народни представители от нашата парламентарна група внесохме искане на РЗС и НФСБ, коментира тогава депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов.

Споделяне

Още по темата

Още от България