Бербатов намекна, че може пак да играе за България

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че би променил решението си и би се върнал в националния отбор на България.

"Не съм разговарял с Любо Пенев по този въпрос. Ако получа покана, може би ще обмисля пак. Засега обаче за мен по-важно е да заиграя за клубния си тим, защото, ако нямам игрови минути с Манчестър Юнайтед, не смятам, че мога да помогна много на националния отбор“, коментира Бербатов, цитиран от gong.bg.

Бербатов прекрати кариерата си в националния отбор през май 2010 година.

Треньорът на националния отбор Любослав Пенев заяви от своя страна, че за него не е новина, че Димитър Бербатов е готов да се върне в националния отбор.

"Това е добър знак. Бях предвидил през тази седмица да говоря с Димитър Бербатов. Ще имаме яснота по въпроса до края на тази седмица. Аз съм оптимист. Не исках да избързвам и сега е точният момент. Информацията я знам преди вас и тя не ме изненадва", заяви Пенев, цитиран от sportal.bg.

"Разбира се, че ще бъда доволен от евентуалното завръщане на Бербатов. Нашият отбор има нужда от всеки един футболист, който иска да играе в националния отбор и притежава такива качества", добави младият специалист.

Споделяне

Още от Спорт

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?