Биляна Гавазова и Антон Хекимян поемат сутрешния блок на бТВ

Хекимян и Гавазова ще са новите водещи на сутрешния блок на BTV.

Биляна Гавазова и Антон Хекимян ще водят сутрешния блок на бТВ от 2 юни, съобщиха от телевизията в четвъртък. Медията посочва, че двамата са силни журналисти, доказали професионализма си в ефира.

 

"Те могат да се справят с всякакви теми в различни ситуации – както в студиото, така и във включвания на живо извън него. Освен това двамата имат позитивно излъчване – нещо, което е от ключово значение за екранна двойка, с която започва денят на огромна част от българските зрители", коментира директорът на "Новини, актуални предавания и спорт" в Би Ти Ви Медия груп Венелин Петков, цитиран в съобщението.

 

Гавазова и Хекимян заменят досегашните водещи Генка Шикерова и Константин Караджов.

 

На Шикерова ѝ предстои раждане, а Караджов става продуцент в Би Ти Ви Новините след натрупания опит като репортер и водещ..

 

Хекимян, който работи от 2004 г. като репортер в "Тази сутрин", през септември 2013 г. пое воденето на предаванията "Тази събота" и "Тази неделя" на мястото на излязлата в майчинство Лора Крумова. Той е завършил журналистика в Софийския университет

 

Биляна Гавазова е завършила "История" в Шуменския университет "Св. Константин Преславски". Има 10-годишен опит в електронни медии. Започва като репортер в Дарик радио – Шумен, след което се присъединява към екипа на Дарик радио – София, където става главен редактор "Бизнес новини". В "Дарик радио" Гавазова натрупва опит и като водещ на сутрешния блок. Присъединява се към бТВ през 2010 г. година като репортер.

Споделяне

Още от България