Борисов към певицата Тони Димитрова: "Ама ти тука ли си? Мислех, че си на запис..."

Премиерът Бойко Борисов успя да обиди известната бургаска певица Тони Димитрова по време на претовареното си посещение в града в четвъртък, където за няколко часа успя да положи първа копка на нова инсталация в "Лукойл Нефтохим", да намери пари за "Нефтохимик", да открие нова сканираща система за митниците и да посети сградата на регионалния център на БНР.

В сградата на радиото Борисов бе посрещнат от музика на живо, но забързан от напрегната си програма се обърна към организаторите да спират музиката "и да започваме", без да обърне внимание, че Тони Димитрова пее на живо. Тя реагирала веднага с въпроса: "Ама защо ми спряхте музиката? Аз пея", съобщава news.bg.

"А, Тони! Ама ти тук ли си? Аз мислех, че си на запис! Извинявай! Тони, съжалявам... А бе, що не казахте, че Тони е тука, бе? Вижте сега как се изложихме", отвърнал Борисов в типичния си "народен" стил.

В крайна сметка неразбирателството било изгладено бързо и Димитрова успяла да си довърши изпълнението, независимо от сложната премиерска програма.

Споделяне

Още от България