БТК предлага три нови плана "У дома City" от 1 април

Три нови плана "У дома City" с включено време за градски разговори и месечен абонамент ще предложи БТК на потребителите на домашен телефон от 1 април, съобщиха от компанията в неделя. С тях ще могат да се водят само градски разговори по фиксираната мрежа на БТК, а заявяването е безплатно за потребителите.

От БТК уточниха, че запазват и трите съществуващи абонаментни плана "У дома" с включени минути за селищни и междуселищни разговори. Промяната е, че съобразно преминаването на отчитането на разговорите в секунди, включените импулси в абонаментните планове ще бъдат заменени с минути.

Трите нови пакета са предназначени за потребителите на домашен телефон, които не изразходват включените минути за междуселищни разговори.

От телекома са изчислили, че абонаментните планове ще предложат до 20 процента отстъпка от стандартните цени на разговорите.

БТК ще даде на абонатите допълнителната възможност да изберат до 1 май една международна дестинация и да провеждат разговори към нея с 10 на сто отстъпка. Тази нова услуга ще се предлага както на съществуващите, така и на новите абонати на плановете "У дома City" и "У дома".

Сегашните абонати на "У дома" ще запазят абонамента си за пакета с включени минути за национални разговори. Клиентите ще могат да изберат "У дома Сity" ( с включени минути само за селищни) и международната дестинация, като ще ползват отстъпка чрез едно безплатно обаждане на телефон 0 800 100.

Цената на абонаментните планове "У дома City" и "У дома" ще остане същата - 12 лева за 100 минути селищни разговори, 15 лева за 150 минути, 20 лева за 250 минути при абонаментен план "У дома City", а при "У дома" - 12 лева за 50 минути селищни разговори и 30 минути междуселищни, 15 лева за 70 минути селищни разговори и 50 минути междуселищни, а 20 лева - за 120 минути селищни разговори и 80 минути междуселищни.

След изчерпването на включените в абонаментните планове минути, абонатите ще заплащат разговорите си по стандартната тарифа на БТК. Това означава, че за всяко обаждане ще се заплаща първоначална цена в размер на 0,11 лева за успешен разговор и цена на минута.

В часовете на слаб трафик абонатите на БТК няма да плащат цена за минута на градските разговори - между 21 и 7 часа, събота и неделя и официалните празници.

Абонаментните планове са предназначени за най-масовите абонати на домашни телефони в България, които имат възможност за таксуване на разговорите по продължителност, посочват от телекома. Това са 56 на сто от общия брой на домашните телефонни постове на БТК, които имат техническа възможност да ползват новите планове. Заинтересувани са абонатите на БТК, които плащат над 12 лева в месечна сметка, без ДДС, за месечен абонамент и проведените градски и междуградски разговори.

Домашните абонати трябва да са изплатили изцяло сметките си за телефон за предходните месеци и да нямат задължения към БТК до датата на заявяване на плана.

Шестте абонаментни плана не се прилагат за аналогови абонати без възможност за таксуване на градските разговори по продължителност и за ISDN абонати.

www.btc.bg

Споделяне

Още от Бизнес

До какво ще доведе изискването за "зелените" сертификати?