Четири балкански рок феста се обединиха в един билет

Организаторите на популярния сръбски рок фест в Петроварадинската крепост на Нови сад прибавиха още едно събитие към своеобразния музикален летен балкански тур и предложиха четири фестивала на цената на един.

Така към най-успешния фестивал в Югоизточна Европа – EXIT в Сърбия, и неговите посестрими – фестовете в Черна гора и Румъния, през 2017 г. се прибавя ново музикално събитие – в Хърватия, и българските фенове могат да посетят всички тях само за 115 лв. Това ще стане, ако до 15 януари си купят билет за феста в Нови сад, съобщиха организаторите на тур. Специалната оферта дава безплатни билети за останалите три феста.

Големият фестивален шлем се открива от Sea Star – новият фестивал в Умаг, който ще се проведе на 26 и 27 май в курорта Стела Марис, Хърватска. Сред първите обявените банди са The Prodigy, фаворитите Dubioza kolektiv и хърватските домакини Urban&4. Новият фестивал на Адриатическо море ще представи десетки от най-важните артисти в глобалната и регионалната музикална сцена на шест сцени.

Следващата спирка в балканския музикален тур е Revolution Festival, който ще се проведе на 2 и 3 юни в румънския град Тимишоара. Този фестивал е номиниран в две категории на Европейските фестивални награди: за най-добър нов фестивал и за най-добър малък фестивал за 2016 (Best New and Best Small Size Festival).

Станалият емблематичен за своята двайсетгодишна история и четири награди за най-добър европейски фестивал EXIT в Петроварадинската крепост тази година ще се проведе между 6 и 9 юли.

Буквално дни по-късно музикалното приключение продължава с четвъртото издание на Sea Dance в Черна гора от 13 до 15 юли.

Организаторите на фестивалите припомнят, че през 2016 г. над 300 000 меломани тръгнаха на път през Балканите и споделиха незабравими 10 дни в музикални емоции.

Организаторите предлагат и специални туристически пакети за феновете.

Споделяне

Още от Общество

Прави ли са да протестират превозвачи, таксита и транспортни синдикати?