Двама мъже са разстреляни в дома си в тервелско село

Двама мъже са убити, а жена е ранена при тежък инцидент, станал рано сутринта в тервелското село Коларци, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. Сигналът е получен в 6.54 часа в сряда.

Двамата мъже са били убити на място с огнестрелно оръжие. Ранената при стрелбата жена е транспортирана в Окръжната болница във Варна.

Работи се по всички възможни версии при разследването на тежкия инцидент в тервелското село Коларци, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР в Добрич комисар Стефан Йончев. Не се изключва криминално деяние, както и битов скандал. До момента оръжието, с което е стреляно, не е намерено, каза той.

Убитите са баща и син, обясни кметът на селото Фикрет Мюрсел. Еньо Сидеров е на 88 години, а синът му Кръстьо е на 58 години. Те са намерени мъртви в дома им в село Коларци от колега на сина, който работел като дървосекач. Той повикал кмета.

Синът Кръстьо е открит мъртъв в къщата, съпругата му Гинка е намерена ранена и в тежко състояние. Успяла е само да каже, че били нападнати около три часа след полунощ. Тя е настанена в реанимацията на болницата "Св. Ана" във Варна.

88-годишният Еньо лежал мъртъв на двора.

Според кмета на селото в семейството не е имало скандали.

Споделяне

Още от България