Двойка в Шумен арестувана три пъти за час – за пиянство, пикаене и побой на улицата

Двойка младежи в Шумен отбелязаха своеобразен рекорд, след като бяха арестувани три пъти само за един час, съобщиха от полицията в града.

Всичко е започнало в 22.30 часа във вторник вечерта, когато двамата си стояли кротко на остров в средата на кръговото движение на площад "България" в центъра на Шумен и пиели бира. При полицейската проверка станало ясно, че нямат лични карти, заради което били прибрани в районното.

Двамата за разпознати като 30-годишния М.Н. и приятелката му - 21-годишната И.Р. Двамата били освободени с актове за липса на документи, а младежът и с акт за бирата.

Няколко минути по-късно обаче в полицията бил получен сигнал, че някой уринира пред сградата на общината. Полицията отишла на мястото и намерила там старите си познайници. Този път акт за непристойно поведение на публично място получило момичето, което се било облекчавало до сградата.

Двамата били отново освободени, но десетина минути по-късно пак се получил сигнал и двамата герои на вечерта отново били намерени, този път край "Руски паметник" и арестувани, защото младежът налагал момичето.

При третия арест двамата се отървали само с предупреждение да спазват обществения ред.

Споделяне

Още от България