"Галакси Инвестмънт Груп" в битка за международен приз за строителен инвеститор

"Галакси Инвестмънт Груп" в битка за международен приз за строителен инвеститор

Българското инвестиционно дружество "Галакси Инвестмънт Груп" е сред селектираните претенденти за призовете "Инвеститор на годината“ и "Офис проект” от престижните награди за недвижими имоти SEE Real Estate Awards. Конкурсът се организира от издателската компания Europa Property и оценява постиженията на най-големите строителни и инвестиционни компании в региона на Югоизточна Европа.

"Галакси" е избрано заради своя Офис парк Пловдив, който е сред най-модерните офис сгради в Пловдив, приютили водещи компании от сферата на IT и аутсорсинг индустрията.

Официалната церемония по награждаването от SEE Real Estate Awards ще се състои на 6 април в румънската столица Букурещ.

Раздаването на призовете се провежда за дванадесета поредна година и е единственото по рода си събитие за региона на Югоизточна Европа. Независимо международно жури от професионалисти в сферата на недвижимите имоти гласува и определи победителите сред предварително номинираните компании и проекти. Сред останалите номинирани са и едни от най-големите в бранша - NEPI, притежаващи активи за 3 млрд. евро, GTC, Globalworth и други. Фирмите се оценяват на база цялостния им принос на пазара, качеството на обслужване на клиентите, иновации, търговски успех и лидерство.

Офис Парк Пловдив вече получи в края на миналата година специалната награда в категорията "Обществени сгради с бизнес предназначение“ в националния конкурс "Сграда на годината 2016“.

"Номинациите в престижните европейски награди са изключително ценни за нас, защото са признание от най-големите експерти в инвестиционния бизнес за нашия принос в сектора на недвижимите имоти. Приемаме включването ни в наградите като положителна оценка за българския бизнес като цяло и нарастването на ролята на страната ни като предпочитана инвестиционна дестинация“, коментира Константин Бояджиев, управител на "Галакси Инвестмънт Груп".

Споделяне

Още от Бизнес