Гонзо напусна "Левски", Наско Сираков ще го съди за клевета

Георги Иванов-Гонзо официало потвърди в четвъртък слуховете, че е подал оставка като треньор на "Левски", след като под негово ръководство след напускането на Николай Костов клубът допусна две загуби от "Литекс" и "Лудогорец" и от фаворит за титлата се срина на 5-о място в класирането на цели 9 точки от водача ЦСКА.

"Наско е един тотално деградирал човек. Ще бъде огромна грешка, ако той бъде върнат в "Левски". През последните три години Сираков работи срещу клуба. Преди беше в Ловеч, а сега е с хора от ЦСКА и пак работи срещу "Левски". Той пише във Фейсбук между две залагания на мач и партия покер. Само се чудя на вас, журналистите, които сте интелигентни хора, защо му препечатвате тъпотиите", избухна Гонзо на излизане от офиса на Тодор Батков.

Той обясни, че подава оставка и като треньор, и като спортен директор, тъй като "през последните 3 години срещу мен имаше много атаки, а напрежението падаше върху отбора".

Реакцията на Сираков не закъсня и той обяви в социалната мрежа, че ще заведе дело за клевета срещу пловдивчанина, парите от които ще дари на детско-юношеската школа на клуба.

"До всички медии и фенове! За пореден път при криза в любимият отбор някой се опитва да оправдае собствената си несъстоятелност, безсилие и провал с моето име! Заявявам най-отговорно, че този път няма да позволя с поредните лъжи по мой адрес да се петни името ми! Ще дам Георги Иванов на съд и парите, които със сигурност ще спечеля от това дело, ще даря до стотинка на ДЮШ на ПФК "Левски 1914", която той така успешно унищожи!", обяви "синята" легенда.

Очаква се в петък от клуба да обявят името на новия си треньор, като временно той ще бъде воден от Виторио Павлов. През последните 2 седмици Станимир Стоилов-Мъри води активни преговори за връщането си на "Герена", но досега договорка така и не е постигната.

Споделяне

Още от България

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?