Изчезна съученик на убитата Мирослава от Перник

Изчезна съученик на убитата Мирослава от Перник

Осемнайсетгодишният Димитър Димитров от град Перник вече пети ден е в неизвестност, а в събота е бил обявен за национално издирване, съобщи в неделя сайтът zaPernik.com.

Димитър е ученик от същото училище, в което учеше приживе и отвлечената и убита Мирослава Николова. Тази година е абитуриент.

Последно момчето било в Студентски град на 18 януари тази година. Брат му Вивиян Димитров разказа пред репортер на zaPernik.com, че Митко отишъл при него в заложната му къща, намираща се в Студентски град в София. Тогава Вивиян не бил там и казал на Митко да остане през нощта.

Митко седял от 19 до 21 часа, след което взема 2000 лева и напуска заложната къща. Оставя писмо, в което пише, че съжалява за това, което ще направи, но се скрива. Евентуално ще се обади след седмица. Димитър напуска заложната къща с две торбички. Оставил ключа в близката тоалетна.

Близките на Митко подозират, че става въпрос за момиче, с което той се е забъркал. Не мислят, че се е замесил с хазарт. Засега от МВР не обявили официално дали издирват 18-годишното момче.

Споделяне

Още от България

Защо Сотир Цацаров подаде оставка от КПКОНПИ?