Кандидатка за белгийския сенат “обещава” blowjobs на гласуващите за нея

Кандидатка за белгийския сенат “обещава” blowjobs на гласуващите за нея

Кандидатката за белгийския сенат от партията на протеста NEE ("не" в превод от холандски) Таня Дерво гарантира “сюрприз” на всички, които се запишат в списъка на желаещите наслада: тя “обеща” 40 хиляди blowjobs в рамките на провокационната си интернет-кампания, пише испанският вестник “Ел Мундо”.

“Всички записали се ще получат нещо много весело”, уверява Таня в отговор на въпрос доколко сериозна е кампанията ѝ в навечерието на предстоящите парламентарни избори на 10 юни.

Студентката по маркетинг реши заедно с петима приятели да излезе във ваканция, за да представи кандидатурата си за местните и парламентарни избори в Белгия, за да даде възможност за “непартийно протестно гласуване” на онези избиратели, които не харесват нито една партия и искат да покажат, че са разочаровани от неизпълнените обещания.

NEE иска да демонстрира на традиционните политически партии техните недостатъци и да доближи политиката до гражданите.

Първоначално Таня се появяваше в предизборна реклама на NEE съблечена или полусъблечена, но украсена с ангелски крила. Тя обеща 40 хиляди jobs (работни места), пародирайки предложението на партията на министър-председателя социалист Ги Верхофстаадт да създаде 200 хиляди работни места.

Поради снимките на плаката, обаче, един от привържениците на Таня попита защо не обещае blowjobs (орален секс, в превод от английски) вместо jobs. Това даде повод за провокационното тълкувание на лозунга. На предизборния сайт (http://www.nee-antwerpen.be/index-eng.htm) Таня сега предлага 40 хиляди blowjobs на записалите се.

Запитана не се ли бои, че доверчиви хора ще приемат предложението на сериозно, Таня отговори, че повечето хора схващат играта на думи.

“Хората не са глупаци, а на тези, които ни задават въпроси, ние отговаряме за какво става дума.”

Таня допълва, че досега отзивите са позитивни. Тя твърди, че ако бъде избрана, ще заеме мястото си в сената.

NEE получи подкрепата на над 4 500 избиратели на местните избори през октомври миналата година в Амберес – тоест, около 1.5% от гласовете на първите избори, на които се явява.

От създаването си досега популярността на партията расте.

Според статистически данни на сайта Alexa.com, уебстраницата на NEE в момента е най-посещаваният политически портал, изпреварвайки този на Белия дом и на Лейбъристката партия във Великобритания.

Споделяне

Още от Свят