Каракачанов: Мога да направя половин коремно

Каракачанов: Мога да направя половин коремно

Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов отхвърли предизвикателството на лидера на "Глас Народен" Светльо Витков да направи коремно на лоста.

"Човек приема предизвикателства, там където може да се реализира. След като върховният главнокомандващ може да направи едно коремно възлизане, аз мога да направя половин. А пък г-н Витков, ако ме покани да се надпиваме с бира – той е специалист в тая област, и там няма да приема, защото не мога толкова да пия", каза Каракачанов пред бТВ.

Преди дни президентът Румен Радев демонстрира физическата си форма, като направи коремно на лост с костюм при посещението си в 68-ма бригада на Специалните сили в Пловдив. Това вдъхнови лидерът на "Глас народен" Светльо Витков да отправи предизвикателство към лидера на ВМРО и военен министър, който е поддръжник на връщането на задължителната казарма.

Красимир Каракачанов призна, че не е във форма и отклони поканата.

"Съжалявам, ако можех, щях да го направя. Но не съм във форма. Човек трябва да поддържа форма, но когато имаш време да ходиш по фитнес зали, можеш. Аз нямам време", каза лидерът на ВМРО.

"Навремето, като е трябвало в казармата, съм правил, беше задължително (…) И аз затова казвам, че младежите трябва да ги вкараме в казармата – да възстановят малко мъжкия си вид и дисциплина. Една част ходят (на фитнес– бел.ред.), другите – предимно по бирариите, но това е една друга тема", допълни военният министър.

Споделяне

Още от България