Кличко нарече Пулев "посерко", чийто единствен плюс бил, че не бяга от боя

Кличко нарече Пулев "посерко", чийто единствен плюс бил, че не бяга от боя

Световният шампион по бокс тежка категория Владимир Кличко нарече "посерко" българина Кубрат Пулев, който бе претендент за един от поясите му, но в мача за титлата през ноември миналата година в Хамбург бе нокаутиран от украинеца.

В интервю за изданието sport.ea, говорейки за предстоящите си двубои и за това, че боксовите мачове стават скучни, той казва: "За да се танцува танго, са нужни двама. За да е интересен един бой, и двамата боксьори трябва да се постараят. Да вземем моя последен бой с Кубрат Пулев. Единственото позитивно, което мога да кажа за този – извинете - посерко е, че излезе, за да победи. Той не бягаше от боя. Затова и битката ми с него беше по-зрелищна, отколкото тези с Еди Чембърс или Дейвид Хей", каза Кличко.

Световният шампион каза още, че почти със сигурност следващата му битка ще е с американеца Байънт Дженингс на 25 април в Ню Йорк. Мачът ще се предава от НВО на живо, тъй като Дженингс е боксьор, който досега не е губил мач, каза Кличко, който подписа договор с тв канала за излъчване на три негови двубоя. По думите му НВО иска да има среща между Кличко и Тайсън Фюри, затова и се водят преговори с неговия отбор.

Споделяне

Още от Спорт

Започна кампанията за предсрочните избори. Ще променят ли нещо те?