Момичета, като забременеете, казвайте на началника

Момичета, като забременеете, казвайте на началника

“Тук виждам хубави млади момичета и здрави момчета. Поне десетината от момчетата в залата имат структурата на Бойко Борисов, а момичетата са като манекенки", заяви министърът за българите в чужбина Божидар Димитров в четвъртък при откриването на учебната година в колежа по Икономика и администрация в Пловдив. Гледайки присъстващите в залата студенти, той направи извода, че България ще има хубави и здрави управленци.

"Съветвам момичетата, като пораснат и забременеят, да казват на началниците си, за да не вземат тези началници да се гърчат така, както сега го прави моят приятел земеделският министър Мирослав Найденов", призова Божидар Димитров.

Поводът за думите му бе бременността на шефката на Държавен фонд “Земеделие“ Калина Илиева, за която по жълтите вестници се пише отдавна и в Министерството на земеделието и храните също се шушукаше. Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов обаче обяви, че е изненадан от новината, тъй като Илиева му била представила болничен лист с друга тежка диагноза и криела от него бъдещото си майчинство.

“Оттук ще излязат бъдещи началници на държавни и частни учреждения. Аз цял живот съм бил държавен човек. Сега може би съм на най-високото ниво”, каза Димитров и поздрави студентите на български и гръцки.

Одобрявам частните училища и структури в образованието, защото почти винаги те се оказват впоследствие много по-успешни, коментира още министърът без портфейл.

Споделяне

Още от България