МВР търси, но не намери издирвани лица

Полицейска операция без особени резултати проведе вътрешното министерство в петък. От ведомствения пресцентър съобщиха, че са проверени 100 адреса в рамките на полицейска операция в община Полски Тръмбеш, чиято цел е било установяване местонахождението на лица, обявени за общодържавно и международно издирване, с влезли в сила присъди и наложени мерки за неотклонение "задържане под стража".

В полицейското управление са отведени петима криминално проявени, които били без документи за самоличност. Съставени са и 18 акта по Закона за българските документи за самоличност. Операцията продължава и служителите на реда извършват проверки в пунктове за изкупуване на черни и цветни метали и в търговски обекти, гласеше първото съобщение на МВР.

По-късно от там уточниха, че не са намерени издирвани лица, а проверените са били 632-ма души. 92-ма от тях били от местния криминален контингент.За констатирани нарушения полицаите са съставили общо 31 акта по закона за българските документи и закона за движение по пътищата.Полски Тръмбеш е родният град на Веселин Маринов, изпълнил "топ-хита" "Нашата полиция".

Споделяне

Още от България