Платена публикация

Най-новите модели зимни гуми Belshina предлага Геотрейдинг АД

Сервизните центрове ProAuto осигуряват услугите монтаж и демонтаж

Най-новите модели зимни гуми Belshina предлага Геотрейдинг АД

Най-новите модели гуми Belshina (Белшина) за леки автомобили предлага Геотрейдинг АД в своите сервизни центрове ProAuto. Това съобщи изпълнителният директор на компанията Иван Вутов.

Геотрейдинг АД е изключителен представител на беларуската марка за България и Гърция. Дружеството предлага на българския пазар най-новите модели зимни гуми от сериите Artmotion Snow и Bravado с най-широко разпространените размери - до 16 цола. Целта на компанията е да отговори на нуждите на своите клиенти, за да подготвят своя автомобил преди началото на зимния сезон.

Основното предимство на беларуските гуми Belshina са конкурентните цени в комбинация с качество, което не отстъпва на най-известните световни марки. Гумите са произведени и тествани в заводите на ОАО Белшина в Беларус. Минали са изпитания и имат всички сертификати за продажби на европейския пазар. По този начин се гарантира тяхното високо качество и изключителни показатели. Геотрейдинг АД осигурява 1 година гаранция за изтъркване на шарката на протектора, както и до 5 години за фабрични дефекти.

При покупка на гуми от Геотрейдинг АД клиентите може да използват и услугите за демонтаж и монтаж на гуми в сервизните центрове на компанията ProAuto. Те предлагат и следните услуги – смяна на масла и филтри, ремонт на ходова част и спирачни системи, компютърна диагностика и ремонт на електрически инсталации, регулиране на геометрия на леки и товарни автомобили, диагностика и зареждане на климатици, ремонт на двигатели, скоростни кутии и диференциал. В сервизните бази клиентите могат да закупят и всички, предлагани от дружеството клиенти. Центровете ProAuto са в град София в квартал Горубляне на бул. "Самоковско шосе" 101 и в град Етрополе на бул. "Руски" 196.

Споделяне

Още от Бизнес

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?