Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Нов букмейкър за България - ще получат ли скоро лиценз?

0 коментара
Нов букмейкър за България - ще получат ли скоро лиценз?

Най-вероятно сте забелязали, че през последните няколко години родните букмейкъри започнаха да се налагат като успешни и реномирани брандове, конкуренцията им се поддържа с помощта на още няколко световни бранда, а ако обърнем внимание на последните новини, на родния пазар се очаква да навлезе още един букмейкър.

Това не бива да ни изненадва, след като се оказва, че технологичните преимущества на страната, както и достатъчно добрата интернет връзка, могат да позволят на всеки един бранд да развива дейност и да се възползва от всички положителни страни. Брандът SportingWin е регистриран на територията на Малта и може да се похвали със значителен опит в спортните залози. С оглед на възможностите, които предлага страната, не трябва да се изненадваме, че е решил да оперира именно на територията на България.

Желанието да започне дейност е известно на Държавната хазартна комисия още от миналата година, но с оглед на по-усложнената обстановка, издаването на лиценз беше забавено. Докато брандът изчакваше, реши да използва времето за подобряването на платформата си и да се запознае още по-основно с необходимите предизвикателства, които са налични.

В началото на годината стана ясно, че операторът е направил още едно запитване и по всичко личи, че най-късно до пролетта ще получи зелена светлина и ще стане поредният международен букмейкър, който насочва вниманието си именно към България. Анализаторите също показват положителното си мнение за Sportingwin и ако разгледаме малко по-подробно платформата, веднага ще забележим необятните спортни дисциплини, които се предлагат там.

Впрочем спортът е много силна страна на този оператор и забелязваме пълния спектър от футбол и тенис, до баскетбол, ръгби, хокей на лед и още много други. Не са пропуснати електронните спортове, които със сигурност се оказват все по-налагаща се тенденция, но също така ще забележим и наличието на виртуални спортове. Онлайн казиното е разчупено не само със слот машини и популярни игри, но са добавени и някои по-интересни заглавия, с които да се насладим на по-различна и забавна игра.

Трябва да отбележим, че макар и това да е един от новите брандове на пазара, които се очакват в скоро време, той също не прави изключение относно сигурността на клиентите, както и приканването към отговорна игра. Ако всичко върви по план, най-вероятно наличието на този оператор ще помогне за подобряването на условията и на останалите букмейкъри, защото както знаем, конкуренцията винаги оставя своята положителна черта именно за операторите от този ранг. Длъжни сме да отбележим, че тук са налични и функции за намаляването на риска и точно по тази причина ще видим, че има наличен кеш-аут.

Не на последно място трябва да заявим, че това е оператор с доста добро чувство за хумор и някои дългосрочни залози са насочени именно към космоса. Брандът предлага залог за компанията, която първа ще успее да изпрати човек на Марс, с оглед на все още далечната мисия, можем да бъдем сигурни, че това е една много добра възможност.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.