Нов конкурент атакува телеком пазара с атрактивни тарифи

С атрактивни тарифи Макс Телеком атакува телекомуникационния пазара, обявявайки в сряда абонаментните си планове.

Стандартният Max Vox се предлага за 11.99 лв. месечна такса, като цената на разговорите към фиксирани мрежи ще е 9.6 ст., а към мобилните - 49 ст. за минута.

Гласовата услуга дружеството на основателя на "Мобилтел" Красимир Стойчев стартира в края на ноември с код 0999.  В мрежата на оператора абонатите разговарят помежду си безплатно, независимо от продължителността на разговорите и от това дали са в България или в чужбина.

Коледно телекомът предлага до 31 декември промоционален пакет с включени гласова услуга, високоскоростен интернет, електронна поща и мобилна телевизия. Срещу 33.99 лв. абонатите получават също и 100 безплатни минути към фиксирани мрежи в Европа, САЩ и Канада. Притежателите на номер с код 0999 могат да разговарят и с абонати на БТК, М-Тел и Глобул. Разговорите се осъществяват през стационарен телефон или през Интернет със софтуерен телефон.

Мрежата на оператора позволява скорост за трансфер на данни от 2 мегабита в секунда, а до края на февруари максималната скорост ще бъде до 5 мегабита в секунда.

Продуктите на Макс Телеком могат да се закупят в магазините на 2be и офисите на ITV Partner в цялата страна.

Споделяне

Още от Бизнес