Нов случай на блудство с дете в сливенското село Сотиря

Нов случай на блудство с дете в сливенското село Сотиря

Двама души са арестувани за блудствени действия с момиче на 8 г. в сливенското село Сотиря, става ясно от съобщение на МВР. По-рано през деня имаше неофициална информация, че момичето е изнасилено, но медицинските прегледи не потвърждават тази версия.

Детето е прието за лечение, без да има опасност за живота му. За инцидента първо разказаха майката на детето и кметът на селото Димчо Георгиев.

Детето си играело в квартала, когато е било нападнато от 68-годишен мъж и 15-годишно момче. И двамата нападатели са от ромски произход, жители на Сотиря. Те се гаврили с детето пред майка му, сочат първоначалните данни.. Двамата нападатели са задържани в ареста за 72 часа.

Майката на момичето свидетелства, че единият от нападателите е блудствал с детето и преди един месец. Тя не смеела да се оплаче, защото той заплашвал, че ще ѝ пререже гръкляна, съобава Нова тв.

Майката споделя, че е успяла да предотврати изнасилването на дъщеря ѝ в петък, след като случайно видяла как двама мъже я нападат в близост до дома ѝ. По-възрастният мъж бил съсед на семейството на жертвата, в което има общо пет деца.

Преди две седмици в Сотиря бе открита изнасилено и пребито до смърт 7-годишно момиченце от същото село. След полицейско издирване бе заловен 21-годишният Мартин Трифонов, който направи пълни самопризнания.

Споделяне

Още от България