Общинска банка пуска потребителски кредити на промоция

Общинска банка пуска потребителските си кредити в левове и евро на промоция. От 10 април при кандидатстване за всички видове потребителски заеми, независимо от вида на обезпечението, банката няма да събира такси и комисиони за проучване и анализ в рамките на следващите три месеца.

Целта ни е да предложим на клиентите конкурентни продукти и услуги, съобразени с пазарните условия, каза Сашо Чакалски, изпълнителен директор на Общинска банка.

Размерът на таксите и комисионите за проучване и анализ по искане за потребителски кредит варира между 20 и 500 лева в зависимост от размера и обезпечението.

Макар 20 лева да изглеждат незначителни, за хората в малките населени места, където банката има силни позиции, цената е значителна и тези потребители ще усетят реално облекчение, каза Чакалски.

Промоцията по потребителски кредити за физически лица е първата стъпка в изпълнението на заявената от новото ръководство политика за затвърждаване на позициите на Общинска банка като класическа търговска банка.

Споделяне

Още от Бизнес

Защо Сотир Цацаров подаде оставка от КПКОНПИ?