Основната версия за трагедията в кв. "Надежда" е ревност

Мъж уби приятелката си и дъщеря й и скочи от шестия етаж

Основната версия за трагедията в кв. "Надежда" е ревност

Основната версия за трагедията в столичния кв. "Надежда", при която 53-годишен мъж уби с нож 45-годишна жена и 20-годишната ѝ дъщеря и след това се самоуби, скачайки от шестия етаж, е ревност, съобщи БНР, позовавайки се на източници от разследването.

Съседи разказаха пред медиите, че семейството живеело сравнително отскоро в блока, но от известно време от апартамента редовно се чували скандали.

Извършителят на двойното убийство е от Перник и е живеел на семейни начала с 45-годишната жена от около година. Работил е като шофьор и досега няма криминални регистрации.

Самият той е позвънил на спешния телефон 112 около 2.00 часа сутринта в четвъртък, заявявайки,ч е е убил двете жени и възнамерява да скочи от шестия етаж. Веднага на адреса са изпратени екипи на полицията и Бърза помощ, които заварват безжизненото тяло на мъжа пред блока.

В апартамента са открити труповете на две жени. В жилището е живеела и по-малката дъщеря на убитата – 12-годишно момиченце, което обаче не е било нападнато от мъжа. Той е оставил и предсмъртно писмо, в което заявява, че е убил двете жени, защото имали "леко поведение", а за по-малкото момиче посочил, че трябва да бъде отгледана от баба ѝ и дядо ѝ, допълва БНР.

Споделяне

Още от България

Кой е най-добрият вариант след падането на кабинета "Петков"?