Освиркаха Станишев във Варна

Освиркаха Станишев във Варна

Лидерът на БСП и министър-председател Сергей Станишев бе освиркан от футболни запалянковци в неделя във Варна.

Станишев, който е и водач на листата на БСП във варненския избирателен район, започна в неделя предизборната си кампания със среща в село Партизани, община Дългопол, където пред симпатизанти разясни грозящата страната заплаха от реваншизъм.

По-късно PR-екипът на министър-председателя бе предвидил да се възползва от тържеството по случай спечелените от футболистите на "Черно море" бронзови медали в първенството. Появата на Станишев на варненския стадион "Тича" обаче предизвика обратен ефект.

Водещият на тържеството още не беше успял да произнесе името на "скъпия гост", когато мощното освиркване на събралите се на стадиона около 1500 фенове заглуши думите му и съпроводи премиера по целия път до официалната трибуна. С освиркване по-късно бе съпроводено и поздравителното му слово.

Varna-sport.com отбелязва, че още в късния следобед на събота, след като стана ясно, че министър-председателят ще уважи футболното тържество, феновете на "Черно море" са го предупредили във форума на изданието, да не се появява на стадион "Тича".

Варненският сайт посочва още, че събитието е било заснето от камерите на поне 20 телевизии, но нито една не е излъчила кадрите с освиркването. Затова те могат да се видят само в любителски запис в интернет.

Освиркването не попречи на премиера да облече подарената му зелено-бяла фланелка с номер 9 и надпис "Сергей Станишев".
Споделяне

Още от България