От началото на април "Балкан Ер Тур" ще извършва полети до Москва

От началото на март се очаква авиокомпания "Балкан Ер Тур" да започне свои продажби на билети за полети до Москва, с блок-места в полетите на Аерофлот, съобщиха от компанията след приключилите днес преговори с ръководството на руската авикомпания в Москва.

Очаква се от началото на април, когато започва лятното разписание на превозвача, Балкан Ер Тур да извършва и собствени полети, информира Любка Манова, изпълнителен директор на компанията.

В процес на договаряне с "Аерофлот" били броят на честотите на полетите и нетните цени. Предстои подписване на договор с руската страна, каза Манова.

Изпълнителният директор на "Балкан Ер Тур" Любка Манова, търговският директор Димчо Топалов и представители на българската авикомпания са започнали процеса на договаряне за съвместни полети по линията София - Москва с руските си партньори.

По време на визитата са били обсъдени въпроси, свързани с подписването на интерлайн договор между "Балкан Ер Тур" и "Аерофлот". Това включва договор за взаимното приемане на превозни документи, както и договор за превоз на пътници и товари.

По БТА

Споделяне

Още от Бизнес