Отново сбиване, размахване на ножове и арестувани в Студентския град

Двама младежи са задържани в Седмо районно управление след сбиване в общежитие на Студентския град, съобщиха от МВР в неделя.

На един от участниците в инцидента е оказана медицинска помощ.

През нощта срещу неделя около 2.15 часа в полицията бил получен сигнал за скандал в стая на бл. 52 в Студентския град. На място веднага били изпратени служители на Седмо районно управление, които установили, че в помещението, обитавано от 21-годишна студентка, имало външни лица.

В хода на разследването станало ясно, че това са настоящият приятел на девойката на 25 г. от Етрополе, бившият ѝ приятел на 22 г. и младеж от Кърджали. Възникнал скандал и бившият приятел нанесъл удари с нож в гърба на настоящия, след което се самонаранил. За щастие 25-годишният мъж не е пострадал тежко и на място му била оказана медицинска помощ, като не се наложило настаняване в болнично заведение. Бившият приятел и младежът от Кърджали са прибрани в ареста за 24 часа.

И тримата участвали в инцидента са известни на полицията за хулиганство, кражби и леки телесни повреди.

Преди по-малко от месец 19-годишен младеж бе убит в общежитие на Студентския град от свой връстник. Убитото момче Марио Данчев, брат му близнак Мартин Данчев от Перник и техен приятел се напили, влетели в стаята, която братята делели с Илко Радев от Добрич и започнали до тормозят Илко, който си бил легнал. В драката Илко, който не бил пил, смъртоносно наръгал с нож Марио.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Защо Сотир Цацаров подаде оставка от КПКОНПИ?