Платена публикация

Първият автоцентър ProAuto отваря врати през април

През месец април 2015 г. предстои откриването на първия обект от веригата сервизи на Геотрейдинг АД с марката ProAuto. Той ще отвори врати за посетители през месец април на адрес ул. „Самоковско шосе“ №101, кв. „Горубляне“ в гр. София. Комплексът ще предлага услуги за сервизиране на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, както и за специализираната и строителна техника, както и директни продажби на: машини LiuGong, Lannen и Dynapac лагери RKB, смазочни материали Rymax, филтри SF-Filter, износоустойчиви части Hensley, Everdigm, както и гуми Belshina, Michelin и Bridgestone.

Изпълнителният директор на Геотрейдинг АД, г-н Иван Вутов, коментира: „Откриването на първия обект от веригата ProAuto е част от дългосрочната стратегия на нашето дружество да предлага на своите клиенти всичко необходимо за обслужването на техния бизнес.“.

Клиентите на ProAuto ще могат да разчитат на компетентно сервизно обслужване за своите превозни средства и строителни машини. Сред услугите, които ще предлага сервизът са: смяна на масла и филтри, ремонт на ходова част и спирачни системи, компютърна диагностика, смяна и ремонт на гуми, регулиране на геометрия на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, диагностика и зареждане на климатици, ремонт на електрически инсталации, ремонт на двигатели, скоростни кутии и диференциал, диагностика, обслужване и ремонт на ремаркета и полуремаркета. Портфолиото от предлагани услуги предстои да се разширява непрекъснато в процеса на дейност. В центъра ще работи добре обучен персонал с дългогодишен опит, който ще осигурява консултации за всички негови посетители.

Вторият обект на Геотрейдинг АД с марката ProAuto ще бъде открит в рамките на няколко месеца. Той се намира на адрес бул. „Руски“ №196 в гр. Етрополе и съвместява всичко необходимо за поддръжката на всяко превозно средство: бензиностанция, автомивка, магазин, авторемонтна и складова база за горива, смазочни материали, гуми, резервни части и консумативи. Сервизът ще извършва сервизна дейност за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, включително и годишни технически прегледи (ГТП). Мултифункционалният комплекс ProAuto ще се допълва от ресторантска, хотелска част и паркинг за удобство на клиентите.

Споделяне

Още от Бизнес

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?