Пътят на “затиснатите” в Белмекен социалисти разчистен

След като зимна вихрушка “затисна” депутати, премиер и министри на БСП високо до планинската база Белмекен, в понеделник пътят бе разчистен и социалистите по-късно през деня слязоха към София.

В събота БСП се събра на семинар на Белмекен, където обсъжда проблемите в  социалната сфера и здравеопазването, както и предстоящите европейски и местни избори. В неделя бе предвидена пресконференция за медиите, която обаче бе отменена, тъй като заради разразилата се снежна буря журналистите не успяха да стигнат до базата, а само до хижа “Христо Смирненски”.

В понеделник по обяд говорителят на БСП Ангел Найденов обясни за Mediapool, че при тях времето е чудесно – грее слънце, пътят е разчистен и няма проблем за придвижване към София или други градове. Това потвърди и колегата му Кристиян Вигенин, който пътуваше сутринта за столицата, за да замине за Брюксел.  

След като в неделя дълго критикува БСП за популизъм, столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов отбеляза пред Нова телевизия и проведения семинар на левицата в Белмекен. “Ако електоратът на БСП е могъл да ги гледа на Белмекен щеше да види с какви джипки, с какви коли са отишли, тази червена номенклатура. Начинът, по който тази номенклатура живее, тя не отговаря на нито една представа на този електорат”.

Споделяне

Още от България

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?