Петър Стоянов е звездата в братовата телевизия

Телевизия "Европа", която е собственост на брата на Петър Стоянов - Емил Стоянов, излъчва на живо Националната конференция. Докато предаваше обсъждането на промените в устава и изказванията на делегатите, на екрана вървеше на скрол изказването на Петър Стоянов. Телевизията прекъсна прякото предаване по време на изказването на Велислав Величков, който атакува ръководството на партията и обяви конференцията за манипулирана. Същевременно като основна новина от първия ден на форума беше: "Петър Стоянов е истински седесар", смятат делегати на форума.

При откриването на конференцията телевизията на Емил Стоянов показа в общ план трибуната, където стоеше ръководството на СДС и докато звучеше националния химн, задържа фокуса върху Петър Стоянов, след което бяха показани Никола Николов, Марио Тагарински и отново общ план на залата.

Журналистите, отразяващи конференцията, нямаха за пръв път пряк достъп до залата. Те можеха да следят форума от монитор в отделна зала, който обаче показва само трибуната.

Споделяне

Още от България