Пиян руснак нахлу с БТР в магазин, за да открадне вино

Пиян руснак нахлу с БТР в магазин, за да открадне вино

Мъж разби безцеремонно с бронетранспортьор витрината на магазин в северния руски град Апатити в сряда, след което слезе от бойната машина и спокойно мина през отломките, за да открадне бутилка вино, съобщиха местни медии, цитирани от Ройтерс и БТА.

Инцидентът се разиграл в 8:30 часа дутринта.

Мъжът, който според свидетели е бил пиян, откраднал БТР-а от близка школа и прекосил гората, за да стигне до града, намиращ се близо до полярния кръг. Тъй като уличката с магазина била тясна, му се наложило да направи няколко сложни маневри, смачквайки паркирана там лека кола, за да нацели голямата бойна машина към витрината, съобщи местната новинарска агенция Хибинформ.

На публикувани видеокадри се вижда как крадецът излиза от бронираната машина през капака отгоре, оглежда набързо пораженията наоколо и влиза в магазина през разбитата витрина. По-късно мъжът, видимо на близо 30 години, бил задържан с бутилка крадено вино, като не оказал съпротива при ареста.

  

Междувременно било установено, че магазинът не бил лицензиран да продава вино толкова рано сутринта.

На публикувано видео с инцидента се виждат и минувачи, които не изглеждат особено обезпокоени от случващото се

"Какво толкова, някакъв мъж откраднал БТР... и влязъл в магазин, за да попълни сутрешните си запаси", казва потребител на една социална мрежа, докато филмира необичайния екшън от прозореца си.

 

Споделяне

Още от Свят