Полицията: Посещението на Йосич в Благоевград е измислица

Считаният за лидер на пазара на кокаин на Балканите сърбин Сретен Йосич не е бил в Благоевград, а публикациите за присъствието му в града са смешни, съобщи в сряда директорът на полицията в Благоевград комисар Кирил Георгиев.

В началото на седмица бе разпространена информацията, че скандалният бос на балканската мафия е бил в България в края на юли, където в заведение близо до Благоевград се срещнал с видни местни наркодилъри.

”Хората от персонала дори не знаеха за какво става дума”, подчерта комисар Георгиев и допълни, че в ОДП – Благоевград не са постъпвали никакви сигнали за присъствието на Йосич. Проверка е била извършена и на граничните служби и е установено, че наркобосът изобщо не е влизал в страната.

Директорът на полицията в Благоевград предположи, че е възможно Йосич да е пресякъл т.нар. “зелена граница” и само транзитно да е минал през страната, но тази хипотеза не е потвърдена. “Информацията, според която Йосич се е срещал и с публични личности от местния наркопазар, е несериозна” заключи полицейския началник.

Споделяне

Още от България

Прави ли са да протестират превозвачи, таксита и транспортни синдикати?