Предприемаческа борса дава шанс на млади бургазлии да започнат свой бизнес

Младежка предприемаческа борса заработи в Бургас. През следващите три месеца инициативата ще предостави възможност на млади хора да представят и развият своя бизнес идея, както и да се запознаят с потенциални инвеститори и партньори, които да финансират и подпомогнат реализацията, обясниха организаторите от община Бургас.

 

В рамките на младежката предприемаческа борса ще се провеждат практически работилници, където участниците ще получават знания и умения, свързани със стартирането, управлението и реализацията на даден бизнес проект. Предвидени са и срещи с експерти в съответната област, които да консултират младите предприемачи в различните етапи от работата.

 

През декември, когато приключва проектът, специално жури ще излъчи петима финалисти, като тримата най-добри ще получат награди.

 

В младежката предприемаческа мрежа могат да участват млади хора с бизнес идеи и желание за развитие, а също така и предприемачи, които желаят да инвестират в идея, проект или екип.

 

Инициативата е на Бизнес инкубатор – Бургас, в партньорство с местната власт и областната администрация, бургаския Международен колеж и Американския информационен и бизнес център.

 

Повече информация за младежката предприемаческа борса и регламента за кандидатстване могат да бъдат намерени на сайта на инициативата www.business-burgas.com , и на и-мейл [email protected] или в офиса на Бизнес инкубатор – Бургас на адрес: пл. „Царица Йоана“ № 2.

Споделяне

Още от Бизнес

Къде му е мястото на Бойко Борисов?