Превърнаха Мила Йовович в 85-годишна старица за снимките на филма "Заразно зло"

Превърнаха Мила Йовович в 85-годишна старица за снимките на филма "Заразно зло"

Известната холивудска актриса Мила Йовович се промени до неузнаваемост, след четири часовия труд на гримьорите, които според сценария на финалната част на филма "Заразно зло" превърнаха звездата в 85-годишна жена.

39-годишната Йовович публикува в сряда фотография от снимките в Инстаграм. На снимката Йовович е със сиви коси, а лицето ѝ е покрито с дълбоки бръчки и старчески петна. Коментаторите обаче отбелязват, че истинската възраст на актрисата личи от младите очи и белите зъби.

По думите на Йовович за създаването на образа на старицата гримьорите са се трудили 4 часа, заради което ѝ се наложило да дойде на снимачната площадка в пет сутринта. Звездата обещава на последователите си в социалната мрежа, че по-късно ще публикува снимки от самия процес, а също "сексуално селфи", което "не е за хора със слаби сърца".

Снимките на шестия филм "Заразно зло" се правят в ЮАР, в Кейптаун и Йоханесбург. Режисьор и автор на сценария е мъжът на Йовович Пол Андерсън. Премиерата е запланувана за януари 2017 г.

Петата част "Заразно зло: Възмездие" излезе през 2012 г. и събра в световен мащаб около 240 млн. долара. След него Пол Андерсън съобщи, че следваща част няма да има. Мила Йовович обаче заяви, че планира да се снима в шестата част.

През 2013 г. беше обявено, че ще бъде сниман още един филм. Снимките започнаха в Кейптаун, но през август 2014 г. бяха отложени за лятото на тази година, заради бременността на Йовович. През април актрисата роди втората си дъщеря.

Споделяне

Още от Общество

В каква роля си представяте Слави Трифонов след изборите?