Среднощна драма във Варна

Психично болен мъж уби възрастна жена, след което се самоуби

Психично болен мъж уби възрастна жена, след което се самоуби
Млад психично болен мъж е убил 84-годишна жена във Варна, след което се е самоубил, съобщиха от Окръжната прокуратура във Варна.
 
Около 1.00 ч. след полунощ  в квартал ”Младост“ 24-годишният Цветан А. започнал да хвърля от балкона на жилището си различни предмети. Шумът събудили живеещите във входа съседи и бил подаден сигнал на спешния телефон 112.
 
Цветан обаче прескочил преградата между двата балкона и се прехвърлил в съседския. 
 
В апартамента живеела 84-годишната Минка М. След като вратата на жилището ѝ била разбита от пристигналия полицейски екип от ОД на МВР, възрастната жена била открита мъртва. Убийството ѝ е извършено с множество удари.
 
В апартамента било намерено и тялото на Цветан, който се самоубил чрез включени кабели в електрическия контакт. Има данни, че е страдал от психично заболяване.
 
Извършен е оглед на местопроизшествието под ръководството на наблюдаващ прокурор от Окръжната прокуратура във Варна. Разпитани са свидетели на действията на 24-годишния мъж. Предстои да бъдат извършени аутопсии на двете тела и назначени експертизи за установяване причините за смъртта им.
 
Действията по разследването продължават, съобщиха от прокуратурата.
 
Споделяне

Още от България