Рамадан Аталай: Изборите са на хоризонта

Рамадан Аталай

"Изборите така са налегнали на хоризонта, че много трудно ГЕРБ могат да се измъкнат от този капан, който те самите си създадоха", заяви в интервю за БНР Рамадан Аталай, член на оперативното ръководство и депутат от парламентарната група на ДПС.

Според него това, което се случва на управляващите, идва от техните редици - неадекватното поведение, действия и изказвания. "Скандалите, които вървят - всичко те си го правят", смята Аталай.

"Това правителство в този си формат или без този формат е безидейно, без визия за развитието на България, без определени цели... Докато това правителство в този формат с националистите продължават да вилнеят в изпълнителната власт, нищо добро не чака България. ДПС ще намери всички демократични методи, с които да накараме управляващите да се съгласят с програма в интерес на обществото", коментира още кадърът на ДПС.

Според него обаче изборите няма да покажат реалността в България.

Обединението на Валери Симеонов с работодатели и синдикати говори много лошо, заяви Аталай.

"Съжалявам цялата нация, че не излиза на площадите. В българската политика няма място такъв политик, който няма нито политически език, нито някакво възпитание", добави той.

Споделяне

Още от България

Как оценявате кандидата на ИТН за премиер?