Смазочни продукти RYMAX – подходящи за всички селскостопански машини

Холандските масла се прeдлагат на българския пазар от Геотрейдинг АД

Смазочни продукти RYMAX – подходящи за всички селскостопански машини

Холандските смазочни продукти Rymax са подходящи за всички машини в селското стопанство, съобщиха от Геотрейдинг АД – официалният представил на марката в България. Маслата Rymax са се доказали в над 30 страни по света. Благодарение на тези смазочни продукти селскостопанските машини имат максимална производителност.

Каталогът от синтетични продукти за аграрния сектор включва следните видове масла - за двигатели, трансмисионни, хидравлични, за верижни триони, за млекодайни машини, за зъбни предавки, биоразградими и греси.

Най-приложимата селекция от серията са маслата за трактори. Разработени са три основни категории – минерални, полусинтетични и напълно синтетични.

STYX STOU е минерално масло за трактори с изключително високи детергентно-дисперсионни свойства, осигуряващо отлична устойчивост. Подходящо е за двигатели, трансмисии, хидравлични системи и мокри спирачки.

STYX UTTO е минерално многофункционално хидравлично и трансмисионно масло за трактори. Съдържа специални добавки за екстремно налягане и предотвратяване на прекомерното износване на металните повърхности.

Полусинтетичното масло STYX STOU SS осигурява топлинна устойчивост и стабилност към оксидация. Характеризира се с много добра дисперсионност и детергентност, и с отлични свойства при студен старт.

STYX UTTO FS е единственото напълно синтетично в гамата масла за трактори. Този продукт осигурява висок и стабилен коефициент на вискозитет, много ниска точка на втвърдяване, оптимални фрикционни качества и стабилност срещу оксидация.

Най-подходящите продукти Rymax, за нуждите на вашето стопанство, ще намерите в сервизните центрове ProAuto by Geotrading в София на ул. "Самоковско шосе" 101 и в Етрополе на бул. "Руски“ 196. Опитните специалисти ще отговорят на индивидуалните потребности за смазочни материали на всеки клиент.

Споделяне

Още от Бизнес

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?