Стефан Данаилов поръча стратегия, за да стане „по-добър“ от Бойко Борисов

Стефан Данаилов поръча стратегия, за да стане „по-добър“ от Бойко Борисов

Министърът на културата Стефан Данаилов е поръчал на пресслужбата си да изготви до март Пи ар-стратегия, която да го направи по-добър от столичния кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. „Заръката“ била дадена на подчинените му по време на коледното тържество в Министерството на културата, предаде БТА в петък.

Дръжте изкъсо структурите си, посъветва заместниците си Данаилов. Той насърчи всичките си подчинени да идват направо при него - без да питат началника на кабинета му. „Можете да идвате за всичко, включително да ме молите да ви намеря обувки или да ви уредя преглед в болница. Само не идвайте, за да натопите някого“, пошегува се Данаилов.

"Като цяло годината беше успешна. Оползотворихме всички предоставени ни средства, и то не за собствени облаги, а за инвестиции, резултатът от които може да се види. Неизразходваната сума, която ще върнем в бюджета, е 28 стотинки, съобщи министър Данаилов.

По думите му между забележителните резултати от инвестициите са социализацията на паметници на културата и обновените театрални пространства. В навечерието на 24 май 2008 г. ще бъде открита и новата сграда на Средното художествено училище за приложни изкуства.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Прави ли са да протестират превозвачи, таксита и транспортни синдикати?