Телата на младеж и млада жена открити на две места в София

Труповете на млад мъж и млада жена бяха открити на различни места в столицата, съобщиха от МВР в четвъртък.

 

Според първоначалната информация 30-годишната жена е била убита в апартамента си в столичния квартал "Хаджи Димитър".

 

Сигналът за инцидента е подаден в Пето РПУ вчера. Тялото на жената е било намерено от майка ѝ, с която са живели заедно.

Убитата жена е живяла на семейни начала с иракски гражданин, който продава дюнери в столицата. Малко по-късно вчера мъжът е задържан от полицията и е разпитван няколко часа. Към момента той отрича да има нещо общо със случая, предаде БНР.

Мъжът е обяснил пред полицаите, че вчера сутринта е излязъл на работа, целунал е жена си, след което повече не я е виждал. Твърди, че е разбрал за случилото се от полицията и от роднините си.

Засега иракчанинът е единственият заподозрян. Първоначално той бе освободен след разпита, но след това бе задържан за 72 часа.

Тялото на младеж пък е бил открито във вътрешния двор на кооперация на столичната улица "Цар Самуил". Сигналът за инцидента е подаден около 10 ч. тази сутрин. Според непотвърдена официално информация младежът е живеел в кооперацията. Той е имал прорезни рани на двете си ръце и натрошавания по тялото, което предполага, че си е срязъл вените и е скочил от прозореца на висок етаж.

Споделяне

Още от България

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?