Топ мениджъри ще обсъждат в София как 5G ще преобрази индустриите

Топ мениджъри ще обсъждат в София как 5G ще преобрази индустриите

Ползите от Четвъртата индустриална революция за бизнеса и общностите и как 5G технологията ще трансформира съвременните комуникации и различните индустрии, ще обсъждат топ мениджъри на 29 октомвир в София. Тогава ще се проведе първото издание на международната конференция //:meetthefuture/ Industry 4.0, на която ще се дискутира как Четвъртата индустриална революция променя играта, навлизането на 5G мрежата в България, в домовете на бъдещето и националната сигурност и отбрана.

Конференцията ще събере мениджъри на компании от телекомуникационната и технологичната индустрия, експерти, представители на институциите, регулаторните органи и академичната общност. Част от говорителите, които ще споделят гледни точки по обсъжданите теми и ще разкажат интересни казуси от своята практика, са Калин Димчев, изпълнителен директор на Microsoft България, Момчил Еленков, директор „Telecom & B2B Partnerships“ в Rakuten Viber, Ираван Хира, генерален директор за България на Hewlett Packard Enterprise, Семир Хасанли от Асоциацията на сателитните оператори за EMEA, Соломон Паси, президент на Атлантическия клуб в България и бивш министър на външните работи, и други. Чрез видео участие в конференцията ще се включи и Петер Щукман, ръководител на ГД "Съобщителни мрежи, съдържание и технологии” (DG CONNECT) на Европейската комисия.

Конференцията //:meetthefuture/ Industry 4.0 се организира от компанията BalkanSat,, чиято цел е до 2022 г. да осигури широколентова връзка чрез собствена сателитна инфраструктура.

Споделяне

Още от Бизнес

Нужно ли е писмено споразумение за новото правителство?