ЦСКА се връща на стадион "Българска армия"

ЦСКА се връща на стадион "Българска армия"

ЦСКА се връща на стадион "Българска армия" и ще играе официалните мачове от първенството и Купата на България на своя стадион.

Общинската комисия за проверка и контрол по спазването на инженерните и техническите изисквания към спортните обекти е разрешила провеждането на футболни срещи на съоръжението. Така ЦСКА ще приеме "Литекс" на стадион "Българска армия" на 2 март при подновяването на шампионата.

 

Стадионът е частично ремонтиран, но сектор "Г" остава затворен. Привържениците на "червените“ ще могат да гледат мачовете от секторите А и В. По традиция гостуващите привърженици са в Сектор Б, като "клетката" също ще е отворена.

 

Освен това комисията е обявила, че ЦСКА няма да може да играе срещу "Левски" на своя стадион. Двата тима обаче вече имат уговорка дербито да се играе на стадион "Васил Левски".

 

За последно "червените" домакинстваха на собствения си стадион в официален мач на 19 май 2012 година, когато биха с 4:1 "Литекс". Оттогава те играеха предимно на "Васил Левски" и на стадион "Славия".

Споделяне

Още от Спорт

Къде му е мястото на Бойко Борисов?