Цветанов: Закономерно е кандидатът за президент на ГЕРБ да има здраво семейство

Цветанов гласува с дъщерите си на местните избори през 2015 г.

ГЕРБ ще обяви кандидат - президентската двойка не по-рано от юни, каза в Бургас Цветан Цветанов, заместник-председател на партията. Според него нищо не налага това да става по-рано.

По думите му, когато предстоят избори се повишава градусът на напрежение, което под една или друга форма ще повлияе на управлението и политическата стабилност в страната, предаде БТА.

Закономерно е кандидатът за президент на ГЕРБ да има здраво семейство, защото когато искаш да си човекът, който обединява нацията, на първо място трябва да изповядваш семейните ценности, да отгледаш едно, две, три, четири или повече деца, обясни Цветанов.


Според него АБВ не са били искрени в намеренията си за стабилността на страната и за правене на реални политики. Цветанов каза, че при съставянето на кабинета "Борисов 2" е имало висока експертна оценка за Ивайло Калфин. Затова бе дадена възможност на АБВ да бъде съпричастна към националната политика.

Не е имало никаква индикация за решението на АБВ да излезе от управлението. На редовните заседания на партиите миналия вторник е станало ясно, че парламентарната група на АБВ не е информирана за политическите решения, каза още Цветанов.

Той пристигна в морския град за среща с областното ръководство на партията, ръководствата на общинските структури, народни представители, кметове и общински съветници.

Споделяне

Още от България