Нова битова драма

В кола е открита удушена жена, до нея - съпругът й след опити за самоубийство

Тялото на жена е бил намерен в сряда в автомобил, паркиран на бензиностанция в столичния квартал Горубляне. По първоначална информация жената е била убита от съпруга си още снощи, предаде Дарик.

По разкази на очевидци колата, в която е намерен трупът на жената, е била паркирана пред бензиностанцията рано сутринта. Предполага се, че семейната драма се е разиграла тази нощ. Роднини на двойката са подали сигнал късно снощи в полицията, че от няколко часа не могат да осъществят връзка с тях.

От полицията обясниха, че веднага са започнали издирвателни действия на територията на столицата. Съпрузите са открити в семейния им автомобил - луксозно ауди със софийска регистрация, паркиран на колонка на бензиностанция в Горубляне.

В колата е бил 42-годишният мъж и мъртвата му съпруга.

При пристигането на полицията на бензиностанцията мъжът е бил в неадекватно състояние.

По неофициална информация той се казва Радослав Давидков. Мъжът се е опитал многократно да сложи край на живота си, докато е бил в колата. Откаран е в болница.

Съдебно-медицинската експертиза ще покаже в резултат на какво е починала жената, но по непотвърдена информация 47-годишната съпруга е била удушена.

Споделяне

Още от България