В Пето районно се съхраняват намерени пари, които никой не е потърсил

В Пето районно се съхраняват намерени пари, които никой не е потърсил

В Пето районно управление на полицията в София се съхраняват намерени пари. Сумите са открити в района на бул."Янко Сакъзов" и ул. "Кракра" и в голям хранителен магазин на бул. "Мадрид". До този момент никой не е потърсил изгубените средства, съобщават от МВР.

За първия случай в Пето районно е съобщил гражданин на 12 януари тази година. По обед, към 12.30 часа той е намерил крупна сума пари в банкноти от 50 лева пред сграда на ул. "Янко Сакъзов", в отсечката между Паметника Левски и ул."Кракра". Парите са предадени в Пето районно на ул."Марин Дринов" 4, заведена е преписка, но до момента никой не е заявил за загубата, за да му бъдат възстановени средствата.

Подобен е случаят, регистриран и на 5 април тази година в полицейското районно управление. Управителка на голям хранителен магазин на бул. "Мадрид" след пресечката с бул. "Евлоги Георгиев" посока "Подуяне" е съобщила, че сутринта, малко преди 10 часа, пред една от касите е открила пощенски плик с пари. Намерената сума е в банкноти по 50 лв. По този случай също е заведена преписка, но досега никой не се оплакал в полицията за загубените пари.

Споделяне

Още по темата

Още от България