Валери Симеонов: Не съм ласкател, но триумфът на Бойко Борисов е външната политика

Валери Симеонов
Не съм ласкател, но триумфът на Бойко Борисов е външната политика, заяви вицепремиерът Валери Симеонов.
 
Той отчете пред бТВ и много други успехи за 100-те дни управление на кабинета ”Борисов” 3  – увеличение на пенсиите, административни облекчения, механизъм за задържане на децата в училище, чисто море и др.
 
”Законът важи за всички, няма ”наши и ваши. Това, което БСП в своето управление никога не направи. Не е ли похвално това, че в края на краищата едно ново управление не прикрива своите партизани или партийни членове, а ги вади и ги дава на прокуратурата и на съда. Това е един нов открит модел на управление спрямо народа“, посочи Валери Симеонов.
 
По думите му стратегията на БСП е да се вдига шум, за да не се видят добрите неща, които са направени. 
 
За проверките за шума по курортите на морето той заяви, че 27 години в туризма са създавани порочни зависимости и едва 5.6 % от хората, които посещават курорта „Слънчев бряг” отиват там, за да се забавляват. Останалите 94 % били семейства с деца.
 
По думите му хотелиерският бранш също е подкрепил нощните проверки в дискотеките в ”Слънчев бряг”. Получил е и много благодарствени писма.
 
По повод освиркванията и карикатурите заради проверките, които лично направи по дискотеките в курорта, той каза: ”Значи съм си свършил работата”.  
 
Симеонов отрече да е в конфликт с министъра на туризма Николина Ангелкова.
Споделяне

Още от България

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?