Вежди Рашидов заплаши, че няма да плаща данъци

“За съжаление, Бойко Борисов трябва да се върне на власт, за да оправи държавата”

Вежди Рашидов, сн. БГНЕС

Вежди Рашидов заплаши, че няма да плаща данъци, тъй като държавата не се е погрижила за интересите на вложителите в Корпоративна търговска банка (КТБ). ”Аз вече не знам дали ще плащам данъци. Някой краде нашите пари. Къде е държавата в момента”, коментира Рашидов в четвъртък пред бТВ.

”Най-високата заплата в държавата на български чиновник е на управителя на БНБ Иван Искров. Медиите писаха, че е 80-90 хил. лв. на месец. Човек, който иска да носи национални отговорности, се отказва от големите пари. За да си запазиш такава заплата, трябва да козируваш и да изпълняваш”, каза още Рашидов.

Вежди Рашидов остро критикува Иван Искров в поредица свои изказвания, като преди ден управителят на БНБ заплаши скулптора със съд и поиска от него извинение.

”Искров морално е осъден от 500 000 души, които са потърпевши от скандала с КТБ”, каза Рашидов. ”Държавата е абдикирала от едно криминално престъпление, каквото е клатенето на КТБ”, допълни той, като нарече предаването на Цветан Василев в Белград ”нова вълна на сериалите”.

”Цялата ни държава е една малка мафия. Ние сме на първо място по корупция. Това ще продължи така, докато не премахнем олигарсите”, коментира още Рашидов.

”За съжаление, Бойко Борисов трябва да се върне на власт, за да оправи държавата”, заключи Рашидов.

Споделяне

Още по темата

Още от България