Волен Сидеров обяви край на безусловната подкрепа за ГЕРБ

Волен Сидеров обяви край на безусловната подкрепа за ГЕРБ

Лидерът на "Атака" използва митинга в Пловдив срещу евентуалното членство на Турция в ЕС, за да обяви край на безусловната подкрепа за управляващите от ГЕРБ и да постави за тази подкрепа три условия.

Няма да дадем безусловна подкрепа на ГЕРБ и оттук нататък ще обсъждаме всеки политически ход много внимателно, заяви Волен Сидеров пред свои симпатизанти от цялата страна.

Лидерът на "Атака" обясни, че партията е дала едногодишен толеранс на ГЕРБ, защото спечелилата изборите партия не била управлявала дотогава и не била натоварена с тежести на управлението като грабежи и корупция.

Когато действията на управляващите започват да се разминават с българския национален интерес, ние ще предпочетем България, заяви Сидеров.

Той представи исканията на "Атака" към управляващите - да поискат от Турция 10 милиарда долара обезщетение за потомците на бежанците от Одринска Тракия и да развалят сделките с електроразпределителните дружества ЧЕЗ, ЕВН и Е.ОН.

Сидеров призова и за ревизия на всички приватизационни сделки и връщане на някои сфери от икономиката отново на държавата.

Споделяне

Още от България