Започва едномесечен ремонт на "Цариградско шосе"

От 9.00 часа днес до 18.00 часа на 20 май 2002 г. ще се извърши ремонт на пътната настилка на бул. "Цариградско шосе" в участъка от пл. "Орлов мост" до Околовръстен път, съобщи пресцентърът на Столична община.

Ремонтът ще се извърши на седем етапа. Първият ще бъде от пл. "Орлов мост" до бул. "Пейо Яворов", вторият - от бул. "Пейо Яворов" до "Площад на авиацията" /Винарово колело/, третият - от "Площад на авиацията" до пътните платна на моста, а четвъртият - от "Площад на авиацията" до бул. "Александър Малинов".

Последните три етапа от ремонта ще обхванат съответно отсечките от бул. "Александър Малинов" до ул. "Павел Красов", от ул. "Павел Красов" до ул. "Патриарх Герман" и от ул. "Патриарх Герман" до Околовръстния път.

Във връзка с ремонтните дейности ще бъде забранено движението на всички пътни превозни средства с изключение на масовия градски транспорт по изходящото пътно платно в участъка на ремонта за всеки етап от 1 до 7. По входящото пътно платно ще се въведе двупосочно движение на пътните превозни средства.
В участъка на ремонта за всеки етап /от 7 до 1/ по входящото пътно платно ще бъде забранено движението на всички пътни превозни средства с изключение на масовия градски транспорт, а по изходящото пътно платно ще се въведе двупосочно движение на пътните превозни средства, съобщават от СО.

По БТА

Споделяне

Още от България