Жестоко убийство на млада жена и дъщеричката й в Джебел

Млада жена и дъщеричката ѝ са намерени мъртви в жилището им в Джебел, като най-вероятната причина за смъртта им е убийство, причинено от множество удари с хладно оръжие. Очевидци разказаха, че в апартамента има следи от борба и много кръв. Съседите обаче не са чули нищо. Единствено им е направило впечатление, че лампите в жилището непрекъснато светят от няколко дни, съобщи БНР.

Загиналата Джейлан е на 25 години, която  e от с. Фотиново. Момиченцето ѝ Джейда е било на 7 години и учила в първи клас. Трагедията се е разиграла най-малко преди 4 дни, но за нея се разбра едва днес. Майката и детето живеели от няколко месеца под наем в апартамент на първия етаж в Джебел. Преди това били в чужбина, последно в Германия. 

Съседи на починалата коментират, че вероятният мотив е ревност и накърнена чест от страна на бившия съпруг на Джейлан - Орхан, защото след развода им жената имала по-свободно поведение.

Телата на майката и детето останаха в апартамента до късния следобед. На място пристигна окръжният прокурор, под чието наблюдение ще се проведе разследването. Огледът на местопрестъплението продължи повече от час. Криминалистите влязоха в жилището, след като отвориха със шперц входната врата. Разпитани са няколко души.

Споделяне

Още по темата

Още от България