Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

16,250 млн. лв. за реклама инвестира Вивател

1 коментар
Стартиралият преди три дни трети GSM-оператор Вивател е инвестирал 8,125 млн. евро или около 16, 250 млн. лева за навлизането си на пазара на мобилните комуникации в България. Това съобщиха във вторник от БТК Мобайл.

Бюджет в такъв обем е инвестиран в създаването на рекламните продукти на Вивател, закупуването на медийни обеми, събитията по анонсирането на старта, както и брандирането на магазините, в които се предлагат услугите на новия мобилен оператор. В момента предплатените пакети на оператора се предлагат в центровете на БТК, в магазините на 2be и работещите с тях дистрибутори. От старта на 6 ноември досега на тези места са продадени около 13 000 стартови пакета за третия мобилен оператор, още не е правен отчет за продажбите по РЕП-овете. Вече операторът работи и с Български пощи, бензиностанциите на Лукойл, ОМВ и Шел.

Вивател и занапред ще отделя специално внимание при определянето на бюджетите си за реклама, защото за компанията е важно уникалните продукти, които предлагаме на пазара, да достигат максимално бързо до потребителите на мобилни услуги у нас, заяви изпълнителният директор на БТК Мобайл Ричард Шиърър.

Във вторник операторът предприе нестандартна промоционна акция на продуктите си в центъра на София. Лично главният изпълнителен директор на БТК Денис Уолах и екип на Вивател в рекламни черно-оранжеви облекла с логото на оператора, раздаваха рекламни брошури, безплатни стартови пакети и значки на третия GSM на минувачите и шофьорите, спиращи на кръстовищата на булевардите “Ал. Стамболийски” и “Христо Ботев” и при църквата “Света Неделя”. Подобни акции ще има и в други големи градове на страната, казаха от екипа на БТК.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

1 коментар

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Telekom Analyst
    #1

    tia britansko-anglo-saksonsi kuhari se setiha kakvo triabvat da praviat nai-nakraia...BTK ima mnogo dobra pozicia ako si izigraiat kartite dobre shte izbutat boklucite ot Mtel ot liderskoto miasto na pazara...

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.